Els diamants negres

S’anomenen diamants Negres als diamants que no són veritablement negres, però que contenen nombroses inclusions fosques que li donen a la gema la seva aparença fosca.
Segons les últimes hipòtesis els diamants negres s’haurien format fora del nostre planeta, en l’espai exterior, a causa de l’explosió d’una supernova, i posteriorment, després de viatjar per l’espai interestelar, haurien topat amb la Terra.
La primera qüestió a resoldre va ser esbrinar el motiu que els diamants negres o carbonatats només es puguin trobar en dues ubicacions del nostre planeta. La conclusió assolida va ser que aquests van arribar a la Terra entre dos mil sis-cents i 3000 vuit-cents milions d’anys. Recordem que, en aquesta època, tant el nostre planeta com la Lluna era bombardejats constantment per roques, meteorits, etc., De l’espai exterior. En aquesta època, Àfrica i Amèrica del Sud constituïen un únic continent, el que explicaria que només es troben diamants negres en aquestes ubicacions. Una de les bases científiques en què es recolza la hipòtesi és que, en analitzar els diamants negres o carbonatats mitjançant el sincrotró d’infrarojos del Laboratori Nacional de Brookhaven, a Nova York, van descobrir que els pics dels diamants negres són substancialment rics en hidrogen i nitrogen, fet que va ser considerat com una evidència de la seva procedència de l’espai (l’espai exterior o interestel és altament ric en hidrogen i nitrogen). Les mesures espectrals mostren una extraordinària similitud entre les obtingudes a partir dels diamants negres i les obtingudes a partir dels diamants trobats en meteorits o en els observats fora del nostre planeta.

Si voleu saber-ne més sobre aquest interesant tema podeu consultar la següent pàgina  Luxury news 

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s